Κατεβαίνουν σε αποχή οι παίκτες του ΠαναιγιάλειουΑποχή από τις προπονήσεις ανακοίνωσαν οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου, καθώς έχουν να μπουν καιρό λεφτά στους λογαριασμούς τους από την ομάδα. Η διοίκηση του συλλόγου παρά το γεγονός ότι είχε ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές ότι θα πληρωθούν την περασμένη Παρασκευή δεν το έπραξε. Μάλιστα το πρωί της Τρίτης η διοίκηση τους γνωστοποίησε ότι θα σημειωθεί νέα καθυστέρηση.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν την αποχή από τις προπονήσεις. Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση αναφέρουν «Κανείς δε σέβεται τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ. Δεν μας αξίζει ο εμπαιγμός».


Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών και του προπονητικού τιμ της ομάδας

«Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ κάτω από πολύ δύσκολες και αντίξοες συνθήκες και όντας απλήρωτοι για πολλούς μήνες, σεβόμενοι τον κόσμο της ομάδας και την ιστορία της, υπερβάλαμε εαυτούς ώστε η ομάδα αγωνιστικά να είναι αντάξια της ιστορίας της. Πέρα όμως από όλα αυτά υπάρχει και το θέμα επιβίωσης. Δυστυχώς οι υποσχέσεις της διοίκησης ότι θα έμπαιναν τα χρήματα την περασμένη εβδομάδα ούτως ώστε να έχουμε την δυνατότητα εμείς και οι οικογένειες μας να ανταποκριθούμε στις στοιχειώδεις βιοτικές ανάγκες μας, αποδείχθηκαν απλά υποσχέσεις.

Εύλογα δεν πιστεύουμε πάρα τις διαβεβαιώσεις ότι την επομένη εβδομάδα θα κατατεθούν χρήματα. Δυστυχώς κανείς δεν σέβεται τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ ως επαγγελματίες και ως ανθρώπους. Με αγωνιά παρακολουθούμε τις εξελίξεις και διαπραγματεύσεις για την μεταβίβαση της ομάδας που δυστυχώς μέχρι σήμερα μονό δηλώσεις ακούμε και ουσιαστικό ενδιαφέρον δεν βλέπουμε. Πλέον δεν αντέχουμε άλλο. Ζητάμε από την διοίκηση και τους υποψηφίους επενδυτές να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για μας και όχι με ατέρμονες συζητήσεις και υποσχέσεις. Δεν μας αξίζει ο εμπαιγμός.

Με βάση τα ανωτέρω αποφασίσαμε ομόφωνα να απέχουμε από τις προπονήσεις έως ότου τακτοποιηθούνε οικονομικά όλες οι εκκρεμότητες. Οι μονοί που είναι μαζί μας είναι ο φίλαθλος κόσμος του Αιγίου στον όποιο αισθανόμαστε υπόλογοι και του ζητούμε να μας στηρίξουν με την παρουσία τους κοντά μας διότι έχουμε ένα κοινό, την αγάπη και το σεβασμό για τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ και την ιστορία του. Με εκτίμηση οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016, 15:12