«Καταστροφικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο το Grexit»Ο Μάρκο Σίλβα δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι ότι είναι ο πρωταθλητής, ενώ ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να μείνει η Ελλάδα εκτός Ευρώπης.

«Δεν υπάρχει κάποια αμφιβολία για το τελικό σκορ. Ήμασταν καλύτερη ομάδα. Ο Ηρακλής έγινε ανταγωνιστικός σε κάποιες φάσεις. Εμείς κερδίσαμε γιατί είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες. Είμαστε πρωταθλητές και έπρεπε να το αποδείξουμε αυτό. Θέλαμε τη νίκη και το καταφέραμε», είπε και ρωτήθηκε για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις:

«Δεν είμαι σε θέση να έχω άποψη για το δεύτερο γκολ. Είναι μία φάση που έγινε μακριά μου και δεν έχω δει καν ριπλέι. Σε ό,τι αφορά το πρώτο γκολ είναι στη δικαιοδοσία του διαιτητή. Η γνώμη μου είναι πως δεν είναι κόκκινη κάρτα».

Για τον Βέλλιο ανέφερε: «Είναι ένας παίκτης που βοήθησε πολύ τον Ηρακλή, καθώς έχει πετύχει σπουδαία γκολ. Δεν συνηθίζω όμως να σχολιάζω άλλους παίκτες. Είμαι εδώ για να σχολιάσω παίκτες που ανήκουν στη δική μου ομάδα».

Για τα 101 γκολ του Ολυμπιακού σημείωσε: «Είναι σημαντικό πως ξεπεράσαμε τα 100 γκολ. Πολύ σημαντικό για την ομάδα. Πολύ σημαντικό είναι πως δεχτήκαμε και πολύ λίγα γκολ. Είμαστε ομάδα που προκαλεί το γκολ και παίζουμε με συμπαγή άμυνα. Έχουμε ποιότητα και όλα αυτά τα στοιχεία το αποδεικνύουν».

Αν το Grexit επηρεάσει το μέλλον του στον Ολυμπιακό, απάντησε: «Είναι ένα ενδεχόμενο που δεν είναι σίγουρο ακόμα. Έχω την ελπίδα πως δεν θα συμβεί. Σημασία έχει το μέλλον των ομάδων και της Εθνικής ομάδας. Κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ άσχημο να συμβεί, θα έλεγα καταστροφικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο δεν έχει σημασία το τι θα γίνει με εμένα ή με άλλους προπονητές».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016, 23:49