Καρέ νικών για ΑΠΕΛ!


Δημοσιεύθηκε: 27 Μαρτίου 2016

Μια από τις πιο σημαντικές φετινές του νίκες πανηγύρισε ο Λαγκαδάς μετά το 1-0 επί του Νέστου Χρυσούπολης. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Θούλη Γιαμουρίδη που έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την παραμονή, πέτυχε στο 44’ με ατομική ενέργεια ο Ντούνγκα. Ο τελευταίος μάλιστα θα μπορούσε στο 86’ να κάνει το 2-0 αλλά αστόχησε σε τετ α τετ.

Ετσι ο Λαγκαδάς πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του και κατάφερε να απομακρυνθεί πέντε βαθμούς από τη 10η θέση που υποβιβάζει στο τοπικό πρωτάθλημα. Οσον αφορά το Νέστο, η ομάδα της Χρυσούπολης έπεσε στην Τρίτη θέση, ωστόσο, έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Σημαιάκη.
ΛΑΓΚΑΔΑΣ (Θούλης Γιαμουρίδης): Καλογεράκης , Λεμονής, Ντόσης, Αθανασίου, Καραμανλής, Σακαλής, Καρασταύρου, Παναγιωτούδης, Κρυστάλλης (72′ Κράββαρης), Ξανθόπουλος (59′ Πολίτης), Ντούνγκα (88′ Τσερκέζης).

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Καραβελίδης, Παυλακάκης (56′ Δεσύλλας), Μαρκάκης, Σεφερίδης, Γαμβρέλης (86′ Παπαδάτος), Τσίτσης, Αβογιάν (56′ Λάσπατζης), Γκατζολάρι, Λαζαρίδης, Κούτεφ, Ζγκούρι.
Πηγή: pamebala

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Περισότερα Εδώ