Καλλονή: Μετ' εμποδίων η προετοιμασία για τον ΠλατανιάΜε αρκετά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Καλλονής για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πλατανιά (15:00) που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν είχε σήμερα στην διάθεση του τον Στρατή Βαλιό, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό, και τον Νίκο Καλτσά που υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία (σ.σ. τα αποτελέσματα αναμένονται μέχρι αύριο), προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στον τετρακέφαλο.

Επιπλέον, δεν προπονήθηκε ο Ραφαήλ Γιουκαρής που αισθάνεται ενοχλήσεις στα πλευρά, ενώ πριν το τέλος της προπόνησης αποχώρησε και ο Αλέξανδρος Χιντασέλι με πρόβλημα στο δεξί πόδι και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε για ακόμη μία ημέρα ο Κυριάκος Στρατηλάτης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον καρπό, ενώ με αντιπάλους την Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσουν οι Ελλακόπουλος και Αναστασιάδης, αντίστοιχα, καθώς συμπλήρωσαν κάρτες και δηλώθηκαν για να εκτίσουν την ποινή τους.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016, 17:00