Καθάρισε με Κλωνάρη


Δημοσιεύθηκε: 27 Μαρτίου 2016

Σπουδαία νίκη σημείωσε στο στάδιο Ολυμπιονικών στα Μέγαρα ο Βύζαντας για την 21η αγωνιστική του 3ου ομίλου της ΓΈθνικής μπροστά σε βαρύ αγωνιστικό χώρο επί της Χαλκίδας με 1-0.

Στο τέλος η νίκη πανηγυρίστηκε από τους φιλάθλους των γηπεδούχων και χειροκρότησαν τους παίκτες.
Οι Μεγαρείς στο πρώτο 20 λεπτο διατήρησαν την υπεροχή και μετά οι παίκτες του Τάκη Χριστόπουλου ταμπουρώθηκαν πίσω για να κρατήσουν το τρίποντο. Σπουδαία εμφάνιση από τους δύο τερματοφύλακες Αρχοντάκη-Λαμπρόπουλο που έκαναν σπουδαίες αποκρούσεις και κράτησαν ανέπαφη την εστία τους.
Από τον Βύζαντα δεν αγωνίστηκαν οι Πέτρος Βουρνάζος και Χρήστος Ρόγκας λόγω καρτών.

Στην επανάληψη η Χαλκίδα του Μουράτ Σεροπιάν έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι τους γηπεδούχους και τους έπαιζε στο μισό γήπεδο ενώ είχαν και δοκάρι.Πάντωςστάθηκαν άτυχοι και μπορεί να είχαν καλύτερο αποτελέσμα.

Το τέρμα που έδωσε τους τρείς βαθμούς στους γηπεδούχους σημείωσε ο Γιώργος Κλωνάρης στο 12’ με απευθείας φάουλ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Σταματάκο στο 72’.
Διαιτητής Γιώργος Ζαχαριουδάκης(Ηρακλείου). Βοηθοί: Λευτέρης Τζάκος, Αγγελος Κολιάκος (Αθηνών).

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Τάκης Χριστόπουλος):Αρχοντάκης(50’λόγω τραυματισμού Λαμπρόπουλος), Ατματζίδης, Ρόππας, Μακρής, Τσονκόφ, Λιούρας, Παιδάκης, Αλεβίζος, Μειμαρίδης(71’λόγω τραυματισμού Σταυρόπουλος), Κλωνάρης, Κουσίδης(81’Κολιόπουλος).

ΧΑΛΚΙΔΑ(προπονητής Μουράτ Σεροπιάν):Ντουμάνης, Αχείμαστος(80’ Τσατσαρής, Μπακομήτρος(66’Κόσουτσιτς), Τσούπρος, Καραμπάς, Σταματάκος, Στασινόπουλος Λ(46΄Βαλκάνος), Σπανός, Ντελέκος,Τσαταρώνης.

Πηγή: topiko24

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Περισότερα Εδώ