Καββαδάς: «Μας είχαν ξεγράψει αλλά είμαστε ακόμα εδώ»Ο «ήρωας» της εκτός έδρας νίκης επί του Κόροιβου, Βασίλης Καββαδάς, τόνισε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Αρκαδικού πως το «διπλό» στην Αμαλιάδα ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία της ομάδας, αλλά πλέον όλοι είναι συγκεντρωμένοι στον εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί με την Καβάλα, με τη νίκη να αποτελεί «μονόδρομο» για την εξασφάλιση της παραμονής στην Α1.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του 24χρονου σέντερ:

Για την νίκη επί του Κόροιβου: «Η νίκη με τον Κόροιβο ήταν χρήσιμη και για την ψυχολογία μας. Το τελευταίο διάστημα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, δίνουμε τα πάντα στους αγώνες και, ενώ ίσως και κάποιοι να μας είχαν ξεγράψει, βλέπουν πως είμαστε εδώ και προσπαθούμε. Τώρα μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με την Καβάλα και η νίκη είναι μονόδρομος. Γι’ αυτό το λόγο προετοιμαζόμαστε όλη αυτή την εβδομάδα».

Για το αν θα σωθεί η ομάδα: «Δεν εξαρτάται 100% από εμάς, αφού ισοβαθμούμε με άλλες δύο ομάδες και τα σενάρια είναι αρκετά. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας, κοιτάμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να μείνουμε. Θέλουμε τη νίκη στην Καβάλα και, αν τα υπόλοιπα αποτελέσματα είναι φυσιολογικά, τότε θα τα καταφέρουμε».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση με την Καβάλα: «Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο για εμάς, αλλά και για την Καβάλα, καθώς, άμα νικήσουν, έχουν κάποιες ελπίδες. Θεωρώ πως το πάθος θα ξεχειλίζει, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας, να κάνουμε όσα μας πουν οι προπονητές μας και να πάρουμε τη νίκη. Φυσικά περιμένουμε και ένα γεμάτο γήπεδο, το οποίο θα παίξει το ρόλο του. Το ΔΑΚ και ο κόσμος που ακολουθεί και πιστεύει τον Αρκαδικό έχει δείξει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά υπέρ μας».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016, 16:10