Κέρκυρα: Εμείς θέλαμε να παίξουμε!


Δημοσιεύθηκε: 27 Μαρτίου 2016

Τόσο ο Βοσνιάδης όσο και ο Αργυρός τόνισαν πως οι Φαίακες πίεσαν για να γίνει το παιχνίδι στα Χανιά, από τη στιγμή που τα χρήματα υπήρχαν!

Χανιά και Κέρκυρα βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο στα Περιβόλια, οι Φαίακες έκαναν ζέσταμα όταν συνειδητοποίησαν ότι θα υπάρξει καθυστέρηση, ενώ πίεσαν όπως μπορούσαν για την έναρξη του ματς.

«Εμείς είπαμε και στον διαιτητή ότι δεν έχουμε πρόβλημα να περιμένουμε. Το θέμα είναι καθαρά τυπικό σύμφωνα με τον διαιτητή, ότι ο χρόνος είναι 20 λεπτά. Από τη στιγμή που πέρασε ο χρόνος είπε πως θα κλείσει το φύλλο αγώνα» δήλωσε ο Βασίλης Αργυρός, άνθρωπος της Κέρκυρας, στον OTE TV λίγο πριν παρθεί η τελική απόφαση.

Στη συνέχεια ο Αλέκος Βοσνιάδης είπε: «Πήγαμε μέσα με τον κύριο Γράφα, αλλά ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνα. Δεν είναι κατάσταση αυτή, εμείς θέλαμε να παίξουμε».

Τον διαιτητή Γρατσάνη πίεσε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Γιώργος Βούρβαχης για να ξεκινήσει το παιχνίδι παρά την καθυστέρηση, ωστόσο εκείνος επέμενε στον κανονισμό, ενώ άνθρωποι των Χανίων έδειχναν τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει στον κόσμο της ομάδας για να μετριάσουν τις αντιδράσεις…

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Περισσότερα Εδω