Ικανοποιημένος με την άμυνα του Ολυμπιακού ο ΣφαιρόπουλοςΟ Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε την άμυνα που ο ίδιος θέλει να βλέπει και τόνισε ότι στόχος του είναι η πειθαρχεία των παικτών και όχι τα ρεκόρ. Μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς ο κόουτς του Ολυμπιακού ανέφερε:

«Ήταν ένα ματς που ήμασταν απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Κάναμε απόλυτα ό,τι έπρεπε να κάνουμε.Ξεκινήσαμε αρκετά καλά αμυντικά κι επιθετικά. Ήταν ένα παραγωγικό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι η άμυνα που θέλουμε να παίζουμε. Η σημερινή εμφάνιση είναι μία απόδειξη για το πώς θέλουμε να παίζουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την μεγάλη διάθεση στην άμυνα και την συγκέντρωση που έδειξαν. Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για την συνέχεια της Ευρωλίγκας. Ευχαριστώ και τον κόσμο που ήταν εδώ και πιστεύω πως η ομάδα το ανταπέδωσε με μία καλή εμφάνιση σε άμυνα κι επίθεση».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ρεκόρ που έκανε η ομάδα στην τρίτη περίοδο, όταν και δεν δέχθηκε πόντο: «Το ρεκόρ δεν το κατάλαβα. Εγώ έβλεπα ότι παίζουμε καλή άμυνα. Όταν τέλειωσε η περίοδος μού το είπαν οι συνεργάτες μου. Εκείνη την στιγμή κοιτάς τι πρέπει να διορθώσεις. Η προσπάθεια των παικτών ήταν πολύ μεγάλη. Δεν μας απασχολούν τα ρεκόρ. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα να ακολουθεί το πλάνο της».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016, 22:22