Θετικά απαντούν στον Κοντονή ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και περιμένουν τον ΜαρινάκηΣε συνάντηση κάλεσε ο Σταύρος Κοντονής, τους προέδρους των ομάδων με όλους να αποδέχονται την πρόσκληση εκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη που δεν είναι σίγουρο αν θα δώσει το «παρών».

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και στη σημερινή συνάντηση της λίγκας (στις 16:00 το απόγευμα ) επίσης δεν αναμένεται να εμφανιστεί, ενώ μετά το κάλεσμα του υφυπουργού το πιθανότερο είναι και οι διοικητικοί ηγέτες Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να μην δώσουν το «παρών» στη συνάντηση της διοργανώτριας.

Οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης έχουν ήδη ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμα του κ. Κοντονή και θα είναι παρόντες, όταν αυτό το μεγάλο ραντεβού «φιξαριστεί».

Άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, τη στιγμή που από τον Ολυμπιακό έλεγαν μέχρι αργά χθες βράδυ πως δεν έχουν λάβει καμία σχετική πρόσκληση από τον υφυπουργό.

Όσο για το αντικείμενο της συζήτησης, αν τελικά γίνει, θα αφορά σε άμεσες αποφάσεις και δράσεις, ώστε να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα και να αρχίσει με άλλους όρους η επόμενη.

Φημολογείται πως ο κ. Κοντονής θα ρίξει στο τραπέζι την προώθηση ενός ανθρώπου κοινής υποδοχής για την προεδρία της ΕΠΟ.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016, 09:54