«Θα πάμε στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης αν χρειαστεί»Ο Πανιώνιος δεν έλαβε την αδειοδότηση από την Επιτροπή για να αγωνιστεί στα πλέι οφ. Οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν ότι θα προσφύγουν στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή για να πάρουν αυτό που κατέκτησαν μέσα στο γήπεδο.


Η θέση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Παραλάβαμε την Παρασκευή το βράδυ, λες και είμαστε φαντάσματα, την απόφαση περί μη αδειοδότησης της ομάδας μας. Παρά το γεγονός ότι επί τρεις ώρες παρουσιάσαμε τον φάκελό μας, στην επιτροπή αδειοδότησης, φαίνεται πως απευθυνόμασταν εις ώτα μη ακουόντων.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, απέδειξε στην επιτροπή ότι το τελευταίο διάστημα, έχει καταβάλει συνολικά σε Δημόσιο, Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία, τρίτους, προπονητές και ποδοσφαιριστές περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά όμως, η επιτροπή δεν μας έδωσε την άδεια, για λόγους που αν γίνουν γνωστοί θα προκαλέσουν την θυμηδία στο Πανελλήνιο.

Ο κόσμος του Πανιωνίου να είναι σίγουρος πως η διοίκηση της ομάδας θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την τελική της δικαίωση. Ήδη την Δευτέρα θα καταθέσουμε την έφεσή μας στην Δευτεροβάθμια επιτροπή και ο Πανιώνιος θα πάρει αυτό που αξίζει και κατέκτησε μέσα στο γήπεδο.

Όσο δε γι αυτούς που ονειρεύονται προσφυγή στην UEFA και στην FIFA, να ξέρουν ότι εμείς είμαστε διατεθειμένοι να πάμε ακόμα και στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης αν χρειαστεί.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 9 Απριλίου 2016, 20:30