Θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας ο ΜπεργκΟ πελαργός σε λίγους μήνες αναμένεται να επισκεφτεί εκ νέου το σπίτι του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος,

απ’ ότι αποδεικνύεται, είναι… φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα όχι μόνο στα γήπεδα.

Αυτό το λέμε καθώς η σύζυγός του «γκολεαδόρ» του Παναθηναϊκού Ζοζεφίν ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της μπλογκ ότι είναι έγκυος για τρίτη φορά, γεγονός που όπως είναι φυσικό έχει σκορπίσει μεγάλη χαρά στην οικογένεια του Σουηδού στράικερ.

 «Είμαι τόσο χαρούμενη, απίστευτα χαρούμενη. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό και επιτέλους μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας. Είναι κάτι ανεκτίμητο για μένα και την οικογένειά μου, η οποία από τετραμελής θα γίνει… πενταμελής! Είμαι έγκυος στο τρίτο μας παιδί. Η Ζολί θα ξαναγίνει μεγάλη αδερφή και μιλάει συνέχεια για το μωρό, ενώ ο Λιονέλ θα γίνει κι αυτός μεγάλος αδερφός και δείχνει συνέχεια την κοιλιά μου, με τον πατέρα του να του εξηγεί τα πάντα. Ο μπαμπάς είναι ο… ατσάλινος μπαμπάς, που φροντίζει να δίνει την έξτρα ενέργειά του όταν εγώ αποκοιμιέμαι. Είναι ένας συναρπαστικός χρόνος και είμαι πανέτοιμη. Είμαστε όλοι τόσο χαρούμενοι που η οικογένειά μας μεγαλώνει. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την οικογένεια και τι θα ήταν καλύτερο από το να έχουμε το τρίτο μας μικρό θαύμα εδώ στην αγαπημένη μας Ελλάδα;», δήλωσε η κυρία Μπεργκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάρκους Μπεργκ και η σύζυγός του παντρεύτηκαν στην Ελλάδα κι έχουν ήδη ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι.


Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016, 14:24