Η αποστολή του Πυράσου για το παιχνίδι με την Πύδνα

Η αποστολή του Πυράσου για το παιχνίδι με την Πύδνα

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Πύρασο στο αυριανό παιχνίδι με την Πύδνα Κίτρους, την οποία υποδέχεται στις 15.00 στο γήπεδο της Ν. Αγχιάλου. Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από ήττα την περασμένη αγωνιστική στη Νεοκαισάρεια από τον Αχιλλέα και έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία. Η Πύδνα είναι δυνατή ομάδα και βρίσκεται…

…στην 4η θέση (ισοβαθμεί με τον Θεσπρωτό) έχοντας 36 βαθμούς.
Στα ευχάριστα νέα για τον τεχνικό, Στέφανο Ξηροφώτο, συγκαταλέγεται η επιστροφή του Σωτήρη Χατζητρακόσια, ο οποίος εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί στο ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Επίσης, ο Δημήτρης Κατής βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή του.
Οι ετοιμοπόλεμοι παίκτες του Πυράσου είναι οι εξής: Σπύρος Χαλάτσης, Ντάριο Βαν ντε Γουίχε, Μάνος Γενιτσαρίδης, Παναγιώτης Κοντοβάς, Σωτήρης Καραγιώργος, Χρήστος Πλασταράς, Δημήτρης Στεφανής, Κωνσταντίνος Βαγγελάκος, Νίκος Κοτζαθανάσης, Θρασύβουλος Βαλωτής, Σταύρος Βουρδάκης, Κώστας Τσιουρέλης, Αλέξανδρος Αναστασίου, Θωμάς Μυργιώτης, Φάνης Μαλακασιώτης, Σωτήρης Χατζητρακόσιας, Δημήτρης Κατής, Νίκος Γρατσάνης και Θανάσης Μπόρας.