Ζάκυνθος: Ο καθένας την ομάδα του!


Δημοσιεύθηκε: 29 Μαρτίου 2016

Απάντηση με σπόντες από τον ΑΠΣ προς τα Χανιά, με αφορμή σχόλια που έγιναν για το παιχνίδι των νησιωτών με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η θέση της νησιώτικης ΠΑΕ είναι η ακόλουθη:

«Κατανοούμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα των Χανίων και συμπαραστεκόμαστε απόλυτα, μιας και στη θέση τους θα μπορούσε να βρεθεί ο οποιοσδήποτε, ακόμη και εμείς.

Όμως οι συγκρίσεις που γίνονται είναι άστοχες για τον πολύ απλό λόγο ότι το δικό μας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας ουδέποτε καθυστέρησε να ξεκινήσει.

Του λόγου το αληθές αποτελεί το ολόλευκο φύλλο αγώνος και μην ξεχνάμε ότι το δικό μας παιχνίδι ήταν ορισμένο να ξεκινήσει στις 15.30 και όχι στις 15.00 όπως το Χανιά- Κέρκυρα.

Ο καθένας λοιπόν, να κοιτάει την ομάδα του. Εμείς κάνουμε ένα τίμιο αγώνα για την σωτηρία μας με ατελείωτα, δισεπίλυτα προβλήματα χωρίς καμιά ιδιαίτερη βοήθεια. Ούτε από τη Φούτμπολ Λιγκ και φυσικά ούτε από τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Κοντονή, ο οποίος τηρεί και καλά κάνει τις αποστάσεις από την ομάδα μας, λόγω της θέσης που έχει αναλάβει.

Το γήπεδο μας παραμένει παρά τα 9 χρόνια σε επαγγελματικές κατηγορίες, χωρίς σκέπαστρο, προβολείς και βοηθητικό! Πράγμα που μειώνει κατά πολύ τις εισπράξεις μας και από τηλεοπτικά έσοδα αλλά και την προσέλευση περισσοτέρων φιλάθλων.

Καλό λοιπόν θα είναι, ορισμένες ιστοσελίδες πανελλήνιας απήχησης αλλά και κρατικοί ραδιοσταθμοί, πριν γράψουν ή αναφέρουν οτιδήποτε δημοσίως, να διασταυρώνουν πρώτα όπως οφείλουν τα γεγονότα. Είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν ότι τα δύο παιχνίδια μεταξύ τους, είχαν άλλη ώρα έναρξης και να λέγονται-γράφονται τόσες ανακρίβειες;».

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Περισσότερα Εδω