Επικίνδυνη έξοδος στην Τσαριτσάνη για Πύρασο (pregame)

Από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα προέρχεται ο Πύρασος και στο σημερινό παιχνίδι με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη (6/3, 15.00) θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Το ματς θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες, με την ομάδα της Ν. Αγχιάλου να καλείται να πάρει θετικό αποτέλεσμα από έναν αντίπαλο, ο οποίος στην έδρα του…

…παρουσιάζεται ισχυρός.
Ο Πύρασος βρίσκεται δύο βαθμούς ψηλότερα από τον Οικονόμο στη βαθμολογία και δεν θέλει να τον ξεπεράσει ο αντίπαλός του, στη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για παραμονή στην Γ’ Εθνική.
Ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χρήστου Δαμάσκου, που παραμένει τραυματίας, του Κώστα Βαγγελάκου, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και εκτίει ποινή δύο αγωνιστικών και του Νίκου Κοτζαθανάση για επαγγελματικούς λόγους.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Σπύρος Χαλάτσης, Ντάριο Βαν ντε Γουίχε, Μάνος Γενιτσαρίδης, Παναγιώτης Κοντοβάς, Σωτήρης Καραγιώργος, Χρήστος Πλασταράς, Δημήτρης Στεφανής, Θρασύβουλος Βαλωτής, Σταύρος Βουρδάκης, Κώστας Τσιουρέλης, Αλέξανδρος Αναστασίου, Θωμάς Μυργιώτης, Φάνης Μαλακασιώτης, Σωτήρης Χατζητρακόσιας, Δημήτρης Κατής, Γιώργος Δανόπουλος, Νίκος Γρατσάνης και Θανάσης Μπόρας.