«Εξαιρετική εμφάνιση σε όλους τους τομείς»Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση και δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία, επικράτησε της Ρωσίας με 11-6 στην πρεμιέρα του φετινού «Θέτις Καπ» που διεξάγεται στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, αφήνοντας πολύ αισιόδοξα μηνύματα, τόσο για την συνέχεια του τουρνουά, όσο και για το προολυμπιακό σε περίπου δύο εβδομάδες.

Μετά την άνετη επικράτηση, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σάκης Κεχαγιάς, η διεθνής Χριστίνα Κότσια αλλά και ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, που παρευρέθηκε στο κολυμβητήριο, προέβησαν σε δηλώσεις.


Σάκης Κεχαγιάς (Ομοσπονδιακός προπονητής):
«Σήμερα κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση σε όλους τους τομείς. Αν κάποιος από τους τομείς του παιχνιδιού δεν πάει καλά για την ομάδα σου, το γινόμενο είναι μηδέν. Εμείς σήμερα ευτυχώς ήμασταν πολύ καλοί στα πάντα, με αποτέλεσμα να πάρουμε αυτή τη νίκη. Φαίνεται, επίσης, σιγά-σιγά η βελτίωση της ομάδας, που έχει προκύψει μέσα από την δουλειά που έχουμε κάνει όλοι μας. Προσδοκούμε αυτή η δουλειά να αποδώσει «καρπούς» και στο Προολυμπιακό τουρνουά».


Χριστίνα Κότσια (Διεθνής πολίστρια):
«Επιτέλους νιώσαμε πως οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά. Έχουμε δουλέψει πολύ την φυσική κατάσταση και αυτό φαίνεται και μέσα στο παιχνίδι. Τώρα δουλεύουμε το θέμα της τακτικής. Ελπίζουμε πως στη Γκούντα θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».


Δημήτρης Διαθεσόπουλος (Πρόεδρος Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος):
«Η σημερινή ήταν μια μέρα-γιορτή για την υδατοσφαίριση. Εδώ, για το «Θετις Καπ» βρίσκονται κάποιες εκ των κορυφαίων Ευρωπαϊκών ομάδων. Έχουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (Ουγγαρία) και κάποιες από τις ομάδες που θα είναι στο προολυμπιακό τουρνουά. Η Εθνική μας πήρε μια άνετη νίκη και το σκορ τα λέει όλα. Καλούμε τον κόσμο να δώσει το «παρών» στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και στα υπόλοιπα παιχνίδια και ευχόμαστε ό,τι καλύτερο».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016, 17:24