Εντυπωσιακός αποχαιρετισμός για τον Αλβάρο Ρεκόμπα.Αποθέωση, φίλοι και πρώην συμπαίκτες, χειροκρότημα… Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο τον Αλβάρο Ρεκόμπα. Ο «Τσίνο» πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποσυρθεί στα 40 του, πλήρης ποδοσφαιρικών ημερών και με μια σπουδαία καριέρα πίσω του, που το ελληνικό κοινό ήταν ευλογημένο να δει να περνά και από τα μέρη μας, με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Στο Μοντεβίδεο συνέρρευσαν περισσότεροι από 25.000 θεατές για να τον ευχαριστήσουν για όσα τους πρόσφερε και να τον απολαύσουν για τελευταία φορά. Φίλοι του όπως οι Βαλντεράμα, Ρικέλμε, Ζανέτι, Ζαμοράνο, Τόλντο και άλλοι πολλοί, βρέθηκαν κοντά για να τον τιμήσουν και ο κόσμος έδωσε το «παρών», δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα για τον «Τσίνο».

Στο «Estadio Gran Garque Central», πέτυχε γκολ με το … μαγικό του αριστερό, αν και ήταν από την άσπρη βούλα στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής, προς τιμήν του, αναμέτρησης, με τον ίδιο να δηλώνει λίγο μετά το ματς:

«Είμαι πραγματικά ευλογημένος που έπαιξα δίπλα σε τόσους Πρωταθλητές και σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Πάντοτε θα είμαι ευγνώμων για όσα έζησα. Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα και ήθελα πάντοτε να δίνω χαρά στον κόσμο με το ποδόσφαιρο. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Ακόμα κι αν έκανα λάθη, όπως λέει ο κόσμος, αυτά με δίδαξαν πολλά και τα κρατάω σαν ανάμνηση».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016, 11:52