«Είναι σημαντική μέρα για τον Παναιτωλικό»Ο Γιάννης Ματζουράκης παρακολούθησε τη νίκη του Παναιτωλικού επί της ΑΕΚ από την κερκίδα και στον πάγκο κάθισε ο Άκης Βάβαλης, ο οποίος μετά τη λήξη του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην άσχημη ψυχολογία των παικτών μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες που προηγήθηκαν και έδωσε σύνθημα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σ’ όλο το επιτελείο. Και η ομάδα ανταποκρίθηκε σε δύσκολες συνθήκες. Η δουλειά δικαιώθηκε στο τέλος. Είμαστε μια ομάδα με πολλή δουλειά πάνω της και αυτό φαίνεται από την επιστροφή που κάναμε μετά τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα και με τη χρησιμοποίηση των νεαρών παικτών.

Από εκεί και πέρα, εμείς συνεχίζουμε, έχουμε μέρες να ξεκουραστούμε και μετά να κοιτάξουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Ο κόουτς ήταν αυτός που οργάνωσε την ομάδα. Και εμείς στηρίξαμε το πλάνο του. Είναι σημαντική μέρα για το σύλλογο. Και είμαστε χαρούμενοι, διότι επί των ημερών μας ήρθε αυτή η νίκη».

Διαβάστε επίσης: Έπαιξε με τη… φωτιά και «κάηκε» η ΑΕΚ στο Αγρίνιο


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016, 08:16