Δώρο που θέλει… αξιοποιηση!


Δημοσιεύθηκε: 28 Μαρτίου 2016

Χαμόγελα μεν στην Πάτρα για την εξέλιξη στα Χανιά, ωστόσο πρέπει η Παναχαϊκή να αποδείξει πως το αξίζει! Κλείδωσαν οι εκλεκτοί από τη Νέων. Άρχισε να… κουράζει του Πέδρο!

Ένα απρόσμενο δώρο από την Κρήτη έλαβε η Παναχαϊκή, η οποία είδε τον ΑΟ Χανιά να χάνει το παιχνίδι με την Κέρκυρα στα χαρτιά και βάσει του ΚΑΠ θα του επιβληθεί η τιμωρία των -3 βαθμών και χρηματικό πρόστιμο, κάτι που σημαίνει πως υποχωρεί στους 22 βαθμούς δίνοντας νέο ενδιαφέρον στη μάχη της παραμονής.

Φυσικά όμως για να μπορέσει η πατρινή ομάδα να εκμεταλλευτεί το δώρο θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να μείνει… ζωντανή μέχρι το τέλος. Ωστόσο σε αυτό το κομμάτι η διοίκηση έχει δείξει ότι ανταποκρίνεται και δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Οι «κοκκινόμαυροι» θα πρέπει να δείξουν και εντός αγωνιστικού χώρου ότι αξίζουν να παραμείνουν στην κατηγορία και για αυτό είναι απαραίτητο να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν τους βαθμούς που πρέπει ώστε να ξεπεράσουν τα Χανιά, ενώ φυσικά θα παίξει σπουδαίο ρόλο τι θα γίνει στο παιχνίδι Παναχαϊκή-Χανιά που προς το παρόν είναι άγνωστο πότε θα οριστεί. Σημαντικό θα είναι η πατρινή ομάδα να μπορέσει να ενισχυθεί με 4-5 παίκτες ώστε να γεμίσει το ρόστερ ενόψει των τελευταίων αγώνων που είναι πολύ σημαντικό για να βγει η χρονιά χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει παιχνίδι που να συμπληρώνει 11αδα με το ζόρι.

Σε αυτό το θέμα οι πληροφορίες λένε πως η διοίκηση βρίσκεται σε καλό δρόμο, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσό και πως μέσα στην εβδομάδα θα τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες σε ΙΚΑ-Εφορία ώστε να αποκτήσει ενημερότητες που είναι απαραίτητες για την έκδοση επαγγελματικών δελτίων σε παίκτες από την ομάδα νέων ενώ θα έχει κέρδος και στο θέμα της αδειοδότησης, καθώς η λογική λέει ότι θα περάσει το 4ο στάδιο επιτήρησης.

Έχουν «κλειδώσει» οι παίκτες απο τη Νέων

Έτσι, αν όλα πάνε καλά και η Παναχαϊκή έχει δικαίωμα μεταγραφών από την ομάδα νέων, τότε έχουν σχεδόν «κλειδώσει» οι παίκτες που θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα. Από αυτούς που προπονούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα κάτω από τις οδηγίες του  Ηλία Φυντάνη, ο τελευταίος έχει επιλέξει 5 παίκτες που είναι οι εξής: Νίκος Κωνσταντακόπουλος (επιθετικός), Ν. Πυρρής (στόπερ), Ρίλντι (στόπερ), Α. Μαστραντωνάκης (επιθετικός) και Μ. Παναγιωτόπουλος (περιφερειακός). Αυτοί οι 5 έχουν περάσει από το «μικροσκόπιο» του Έλληνα προπονητή, ο οποίος όμως τσεκάρει ακόμα ορισμένους και δεν αποκλείεται να ανέβουν και άλλοι παίκτες αν κριθεί σκόπιμο.

Στην Καλλιθέα ο Φυντάνης

Στο αγωνιστικό μέρος, μέρα ξεκούρασης ήταν η Κυριακή για τους παίκτες της Παναχαϊκής, οι οποίοι είχαν ρεπό. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Ηλία Φυντάνη να βρεθεί χθες στο «Ελ Πάσο» παρακολουθώντας το παιχνίδι Καλλιθέα-Λαμία με τις δυο ομάδες να είναι από τους προσεχείς αντίπαλους της Παναχαϊκής. Έτσι είχε την ευκαιρία να κρατήσει σημειώσεις.

Παραμένει απών ο Πέδρο

Ούτε την Κυριακή επέστρεψε στην Ελλάδα ο Μιγκέλ Πέδρο και το θέμα του έχει αρχίσει και προκαλεί δυσαρέσκεια στο «κοκκινόμαυρο» στρατόπεδο. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν επικοινωνήσει με τον παίκτη, ο οποίος έχει ζητήσει λίγες μέρες παραπάνω άδεια ώστε να τακτοποιήσει μια προσωπική του υπόθεση για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Οι άνθρωποι της ομάδας του έχουν ζητήσει να επιστρέψει το συντομότερο ώστε να επανέλθει στις προπονήσεις και λέγεται πως τους έχει δοθεί η ενημέρωση πως εντός των ημερών θα βρίσκεται στην Πάτρα. Ορισμένοι λένε πως ο Πορτογάλος έχει θέσει και οικονομικό ζήτημα ώστε να εισπράξει ένα ποσό για να γυρίσει στην Ελλάδα, αν και στην Παναχαϊκή εκτιμούν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα και θα επιστρέψει κανονικά στις υποχρεώσεις.

Πηγή: Πρωινή Γνώμη

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Περισσότερα Εδω