«Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα»Ο Γιάννης Πετράκης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους απέναντι στον Πανιώνιο, ενώ επεσήμανε ότι το τελικό 1-1 δεν είναι δίκαιο για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Αντιμετωπίζαμε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα που το δείχνει όλη η πορεία της από την αρχή πόσο καλή είναι. Αυτό έκανε δύσκολο το έργο μας από την αφετηρία του. Η προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου, η εικόνα που είχαμε σε άμυνα και επίθεση δεν συνάδουν με το αποτέλεσμα. Θα έλεγα ότι δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν έγιναν καθαρές ευκαιρίες στο ματς. Ο αντίπαλος είχε μια ευκαιρία στις καθυστερήσεις που παίξαμε εμείς με ρίσκο. Είχαμε όμως προϋποθέσεις, τις οποίες δεν τις μεταφράσαμε σε μια καλή πάσα στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου. Ο Πανιώνιος όμως ούτε καν προϋπόθεση για ευκαιρία δεν μας έκανε. Συγχαρητήρια στους παίκτες, ήμασταν καλά οργανωμένοι σε όλους τους χώρους, συγχαρητήρια και στον κόσμο που μας βοήθησε σήμερα».

Στην ερώτηση αν κρίθηκε η πέμπτη θέση σημείωσε: «Δεν μίλησα ποτέ για πεντάδα εγώ προσωπικά και δεν χρειάζεται να μιλήσω ούτε τώρα, θέλω να έχουμε την ίδια ενέργεια ως το τέλος».

Για το αν άργησαν οι αλλαγές που έκανε, απάντησε: «Οι αλλαγές δεν γίνονται απλά για να γίνονται, αλλά με βάση τις απαιτήσεις του ματς. Δεν χρειαζόμασταν κάτι γι’ αυτό δεν τις κάναμε. Στο τέλος του παιχνιδιού λες μήπως κάποιος από τον πάγκο κάνει κάτι και πάρεις το αποτέλεσμα, γι’ αυτό και έγιναν στο 90′. Δεν κινδυνεύαμε ως τότε, φτάναμε με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή και πηγαίναμε καλά».

Για το ποιο σύστημα ταιριάζει περισσότερο στον ΠΑΣ, είπε: «Αφήνω να κάνετε εσείς την εκτίμηση. Εγώ κάνω τη σύνθεση. Εγώ το δείχνω με την επιλογή μου κάθε φορά. Και στην άμυνα και στην επίθεση είμαστε καλοί στο 3-5-2. Μόνο σήμερα δεν είχαμε καθαρές ευκαιρίες».

Για το αν φοβάται ότι θα επέλθει η απογοήτευση στις 3 τελευταίες αγωνιστικές: «Η λέξη απογοήτευση δεν υπάρχει στο λεξικό μας».

Για το αν έχει γίνει συζήτηση για την παραμονή του στον ΠΑΣ: «Κάθε πράγμα στον καιρό του, τώρα έχουμε 3 κρίσιμα ματς μπροστά μας, θα τα δούμε στο τέλος αυτά».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016, 22:39