Γιαλιάς: Πρόκληση ο πανηγυρισμός ενός γκολ;


Δημοσιεύθηκε: 29 Μαρτίου 2016

Ο μεγαλομέτοχος του ΑΟ Τρίκαλα θεωρεί πρόκληση την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα, ως υπεύθυνου για την πρόκληση εππεισοδίων και ευχαριστεί τον Πανσερραϊκό.

Σε δήλωση μέσω της σελίδας της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα προχώρησε ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Γιαλιάς στην οποία αναφέρεται στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο των Σερρών.

«Mε αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά το τέλος του αγώνα Πανσερραϊκός-ΑΟΤ στο γήπεδο των Σερρών, θα ήθελα να αναφέρω τα εξής.

1ον Δεν θεωρώ ότι αποτελεί πρόκληση ο πανηγυρισμός ενός γκολ από έναν ποδοσφαιριστή και η αφιέρωση του στον μεγαλομέτοχο και στον πρόεδρο της ομάδας που εκπροσωπεί.

2ον Δεν θεωρώ πρόκληση την παρουσία της οικογένειας της ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΕ στον δύσκολο αγώνα που δίνει η ομάδα για να κατακτήσει τους στόχους της.

3ον Θεωρώ πρόκληση την προσαγωγή μας στο αστυνομικό τμήμα ως κατηγορούμενοι χειροδικίας, τη στιγμή που οι μαρτυρίες, τα βίντεο και όλο το φωτογραφικό υλικό καταμαρτυρούν ότι όλες οι αντιδράσεις μας ήταν καθαρά αμυντικές για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας καθώς στο μπουθ ήμουν εγώ, η σύζυγός μου, ο γιος μου με την σύντροφο του, η γραμματέας μου και άλλα δύο φιλικά ζευγάρια.

Τέλος, η ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΕ και προσωπικά εγώ δεν επιθυμούμε την ποινική δίωξη της Διοίκησης της ΠΑΕ Πανσερραϊκός την οποία ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Κατανοούμε ότι οι εντάσεις προήλθαν από μία μερίδα φιλάθλων που δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του συλλόγου».

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Περισσότερα Εδω