Γιάννου: «Προτιμώ να παίξω στην εθνική Αυστραλίας»Ο Απόστολος Γιάννου προτιμάει να αγωνιστεί στην εθνική Αυστραλίας, παρότι έχει φορέσει ήδη μια φορά τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος στο φιλικό με την Τουρκία.

Ο πρώην επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στο κινεζικό πρωτάθλημα με την Γκουανγκζού και λίγο πριν την αποχωρήσει για την ασιατική χώρα, μίλησε στο «FOX Sports» για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την Αυστραλία:

«Δεν ήταν εύκολο και προφανώς είναι δύσκολο να επιλέξω για το ποια χώρα θα αγωνιστώ από τη στιγμή που αισθάνομαι το ίδιο και για τις δύο. Ξέρω πως η Αυστραλία βρίσκεται σε ανοδική πορεία από τη στιγμή που ανέλαβε ο Άγγελος Ποστέκογλου. Η εθνική Αυστραλίας θα ήταν καλύτερη για μένα ως ποδοσφαιριστή, το να παίξω για αυτή και να δώσω τα πάντα, τον καλύτερό μου εαυτό», δήλωσε σχετικά ο Γιάννου και συμπλήρωσε:

«Το γεγονός ότι έχει έρθει ως εδώ για να με δει τα λέει όλα. Το θέμα με τον Άγγελο, τον οποίο και εκτιμώ, είναι ότι δεν με πίεσε να αγωνιστώ για την Αυστραλία. Ήθελε να δει τι θα αποφασίσω εγώ και πως το έβλεπα. Νομίζω πως οι φίλοι μου θα έχουν εκστασιαστεί».

Τέλος, μίλησε και για τη μετεγγραφή του στην κινεζική ομάδα: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Νομίζω είναι καιρός να κάνω το επόμενο βήμα. Το περίμενα πολύ να βγω από την Ελλάδα και να παίξω ποδόσφαιρο στο εξωτερικό σε άλλες χώρες. Αν δεν έγινε στην Ευρώπη, έγινε στην Ασία που είναι η επόμενη μεγάλη πρόκληση».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016, 13:09