Γεμάτο το ιατρικό δελτίο του ΟΦΗ!


Δημοσιεύθηκε: 28 Μαρτίου 2016

Η επόμενη μέρα της νίκης του ΟΦΗ επί του Ερμη Ζωνιανών (4-0), πέρα απο την ικανοποίηση της νίκης, αλλά και της εμφάνισης της ομάδας, η απόδοση της οποίας ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο, έφερε και προβληματισμό για τα συσσωρευμένα προβλήματα τραυματισμών.

Τα τελευτεία τρία παινίδια με Αστέρα Βάρης, Επισκοπή, Ερμή Ζωνιανών, «έβγαλαν» αρκετά προβλήματα στον ΟΦΗ. «Εχουμε πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς, τους οποίους πρέπει να αντιμετωπίσυμε ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιά» ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας και έχει δίκιο.

Το ιατρικό δελτίο του ΟΦΗ, την Δευτέρα (28/3) το πρωί ήταν γεμάτο, καθώς δεν προπονήθηκαν οι Περογαμβράκης, Σαχινίδης, Μπουρσέλης, Πίτσος, Κοιλιάρας.

Ολοι κάνουν θεραπείας και οι επόμενες μέρες θα δείξουν ποιοί απο αυτούς θα είναι στην διάθεση της ομάδας, με τα μηνύματα πάντως να μην είναι τόσο αισιόδοξα, για τους περισσότερους. Απο την Τετάρτη (30/3) το πρωί ο ΟΦΗ θα ασχοληθεί με το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στον Πειραιά, καθώς την Τρίτη (29/3) οι παίκτες του ΟΦΗ, έχουν ρεπό.

Εκτός απο τους παίκτες που λόγω τραυματισμού κάνουν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, οι οποίοι θα είναι παρόντες στο γήπεδο, με το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ. Στα θετικά για τον ΟΦΗ το γεγονός ότι οι Φαμπίνιο και Πατινιώτης, έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους και δείχνουν έτοιμοι να δώσουν λύσεις.

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Περισότερα Εδώ