«Βολές» του Μπλάτερ στον ΙνφαντίνοΟ Σεπ Μπλάτερ, που είναι τιμωρημένος από την Επιτροπής Ηθικής και Δεοντολογίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, με επιστολή του στη γαλλική εφημερίδα «Journal du Dimanche» απευθύνθηκε στο νέο πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο και τον κατηγόρησε για το γεγονός ότι δεν είχε τη στήριξη της UEFA το 2013 σε συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις που πλέον προωθεί!

Ο πρώην πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου έγραψε: «Είμαι σίγουρος ότι θυμάσαι καλά ότι η δική σου ομοσπονδία, η UEFA, ήταν αυτή που δεν με στήριξε το 2013. Δεν με στήριξε όταν είχα εισηγηθεί αυτές τις μεταρρυθμίσεις που τώρα εσύ έχεις στα χέρια σου και ψηφίστηκαν από την FIFA και πρέπει τώρα να υλοποιήσεις. Η θέση που διάλεξες δεν είναι εύκολη. Περιμένουν από εσένα θαύματα.

Αν χρειαστείς συμβουλές, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου. Την Παρασκευή στις 18:01 που ανακοινώθηκε η εκλογή σου ένα μεγάλο βάρος έφυγε από τους ώμους μου. Δεν θα μπορούσα να έχω λιγότερες ευθύνες πια. Δεν είμαι πια πρόεδρος… Θα πρέπει επίσης να έχεις κατά νου ότι δεν έλαβες την απόλυτη υποστήριξη όλων των μελών».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016, 18:12