«Ας ανέβει ο καλύτερος»!


Δημοσιεύθηκε: 30 Μαρτίου 2016

Τι έλεγαν κύκλοι της ΑΕ Σπάρτης για την αιχμηρή τοποθέτηση Κιμουλιάτη. H mikriliga.com έχει ρεπορτάζ.

Στην ΑΕ Σπάρτη απέφυγαν να σχολιάσουν τη δήλωση του αντιπροέδρου του Παναργειακού Κώστα Κιμουλιάτη και να έρθουν σε αντιπαράθεση με την ομάδα του Άργους, την ώρα που το πρωτάθλημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του.

Σύμφωνα με όσα έλεγαν οι Λάκωνες κοιτάνε μόνο την ομάδα τους και επικεντρώνονται αποκλειστικά και μόνο στη συνέχεια του Πρωταθλήματος και δεν νοιώθουν την ανάγκη να δίνουν αναφορά για το οτιδήποτε.

Ωστόσο, δεν μπορούσαν όμως να μείνουν απαθής μετά την υπερβολική και σκανδαλώδης απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία εξομοίωσε ένα μεμονωμένο περιστατικό με διάφορα άλλα περιστατικά βίας που έχουν σημειωθεί στα ελληνικά γήπεδα.

Στέκονται, επίσης στο γεγονός ότι στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης ο Παναργειακός φιλοξενήθηκε φέτος δυο φορές και δεν είχε συμβεί το παραμικρό, ενώ όσες ομάδες έχουν περάσει από εκεί ευχαρίστησαν στο τέλος τη διοίκηση της ΑΕ Σπάρτη για την άριστη φιλοξενία της και είχαν μόνο καλά λόγια να πούνε για την εκπληκτική ατμόσφαιρα των Λακώνων φιλάθλων.

Η θέση της ομάδας είναι ότι «Ο «χαρτοπόλεμος» στην παρούσα φάση δεν ωφελεί» και πως «οι Σπαρτιάτες έχουν μάθει να δίνουν απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Στο μόνο που συμφωνούν οι Κυπελλούχοι Λακωνίας με τον αντιπρόεδρο του Παναργειακού είναι ότι ο καλύτερος θα πρέπει να ανέβει στη Football League. Εύχονται δε «η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κώστας Κιμουλιάτης να μην είναι προάγγελος κακών γεγονότων, όταν η ΑΕ Σπάρτη θα φιλοξενηθεί στο Άργος την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος…»

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Περισότερα Εδώ