Αποφασίζει ο εισαγγελέας για την έφεση του ΠΑΟΚΟ ΠΑΟΚ όπως είναι γνωστό έχει ζητήσει από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα να καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τους αγώνες με την Καλλονή και τον Πανιώνιο στο Κύπελλο!

Πρόκειται για τις δύο από τις πέντε συνολικά αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, για τις οποίες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει δυνατότητα να καταθέσει έφεση σύμφωνα με τους κανονισμούς. Έχει όμως αυτό το δικαίωμα ο αθλητικός εισαγγελέας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα Παρασκευή θα ληφθεί η οριστική απόφαση από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα για το αν θα καταθέσει ή όχι την έφεση στην αρμόδια επιτροπή της ομοσπονδίας.

Στην ΠΑΕ κρατούν μικρό καλάθι και θυμίζουμε ότι μόνο με την έφεση από πλευράς του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα μπορεί ο ΠΑΟΚ να ελπίζει σε μείωση της ποινής των δύο αγωνιστικών.

Για την άλλη ποινή των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, η ΠΑΕ είχε καταθέσει έφεση στην ΕΠΟ και η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί έως τις 6 Απριλίου.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016, 11:37