Απουσίες στα Τρίκαλα


Δημοσιεύθηκε: 28 Μαρτίου 2016

Με απουσίες η προπόνηση των Τρικάλων τη Δευτέρα. Σεμινάριο της SportRadar την Τρίτη.

Πρωινή προπόνηση στο Λογγάκι περιλάμβανε η Δευτέρα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ. Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις δύναμης, ταχύτητας με μπάλα και χωρίς μπάλα και σε τελειώματα φάσεων.

Το πρόγραμμα δεν ακολούθησαν οι τραυματίες Μουμίν (θλάση στα πλευρά), Λαμπάκης (ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο) και Κοντοδήμος (ενοχλήσεις δεξί προσαγωγό). Οι δύο τελευταίοι θα υποβληθούν την Τρίτη σε μαγνητική αλλά η απουσία τους για τον αγώνα με την Ζάκυνθο θα μπορούσε να θεωρηθεί δεδομένη.

Λίγο πριν το τέλος του προγράμματος αποχώρησε ο Δουκάκης ο οποίος έχει αιμάτωμα στην ποδοκνημική και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προπόνηση. Ωστόσο, ο Σταύρος Ψιμουλάκης μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το ματς της Δευτέρας.

Οι «κυανέρυθροι» την Τρίτη έχουν ρεπό και θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια της SportRadar. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το πρωί της Τετάρτης.

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Περισσότερα Εδω