Αποθέωση για την ΑΕΚ στη ΜυτιλήνηΣτην Μυτιλήνη έφτασε το βράδυ του Σαββάτου η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό ματς με την Καλλονή.

Ο Γκας Πογιέτ και οι ποδοσφαιριστές του έτυχαν θερμής υποδοχής, καθώς οπαδοί της ομάδας περίμεναν την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης και μόλις έκαναν την εμφάνισή τους… έπεσαν πάνω τους για φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Περίπου 500-600 άτομα αποθέωσαν την αποστολή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, ζητώντας από τους παίκτες νίκη επί της Καλλονής στο παιχνίδι της Κυριακής. Δεν έλειψαν όμως και συνθήματα για «γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια», αλλά και για τον αιώνιο αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Το κλίμα ήταν πανηγυρικό για τους παίκτες της Ένωσης αλλά και για τον Γκας Πογιέτ, με τον κόσμο να εμψυχώνει την αποστολή.

Άλλωστε η ζήτηση για εισιτήρια είναι αρκετά μεγάλη, αφού αρκετοί είναι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ που προμηθεύονται μεμονωμένα «μαγικά χαρτάκια».

Αμέσως μετά την άφιξη η αποστολή ξεκίνησε για το ξενοδοχείο και πίσω αλλά και μπροστά από το πούλμαν ακολούθησε πομπή από τους Ενωσίτες οπαδούς. Στο ξενοδοχείο περίμεναν επίσης οπαδοί της ΑΕΚ και οι φωνές έχουν ξεσηκώσει το νησί που ζει σε κιτρινόμαυρους ρυθμούς από το πρωί.

Να σημειώσουμε πως η δίψα του κόσμου της Ένωσης είναι μεγάλη καθώς η ΑΕΚ έρχεται για πρώτη φορά στο νησί της Λέσβου.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 2 Απριλίου 2016, 20:55