Απειλείται με βαρύτατες οι ποινές ο ΠΑΟΚΠειθαρχική δίωξη για όσα έγιναν στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, άσκησε σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινδυνεύει να τιμωρηθεί με αφαίρεση 3-6 βαθμών, τουλάχιστον 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και εξαψήφιο πρόστιμο. Μάλιστα, αν η ποινή αφαίρεσης βαθμών τού επιβληθεί στη διάρκεια των play offs, θα του αφαιρεθούν από τη βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος. Αυτό που εκκρεμεί πάντως είναι πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση λόγω της απεργίας των δικηγόρων.

Αναλυτικά η δίωξη:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, νόμιμα εκπροσωπούμενης, πειθαρχική δίωξη για αδικήματα που τελέσθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (2/3/2016, Κύπελλο Ελλάδας, 5η φάση) και τα οποία προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ. 1, παρ. 2 εδ. α, β, παρ. 3 Α, παρ.3 Β εδ. α, β, γ, παρ. 4, παρ. 6 εδ. α, γ, δ, παρ. 7 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Σε αναμονή των αποφάσεων της αθλητικής δικαιοσύνης λοιπόν, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει -κατά πάσα πιθανότητα- βαρύτατες ποινές…


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016, 14:57