Απάντησε στην ΕΟΠΕ ο ΠαναθηναϊκόςΟ Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός απάντησε στην ΕΟΠΕ για το θέμα των εισιτηρίων του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών. Οι «πράσινοι» τόνισαν ότι η ομοσπονδία αμαυρώνει την εικόνα του βόλεϊ.


Η ανακοίνωση:

«Η Ε.Ο.ΠΕ έχει την εντύπωση ότι απευθύνεται σε πρόβατα. Προσπαθεί να ακολουθήσει την πάγια τακτική της μετάθεσης ευθυνών, εν προκειμένω στην Αστυνομία και να »νίψει τας χείρας της». Κύριοι, για να δώσει κάποιος τη σύμφωνη γνώμη του, όπως αναφέρετε ότι έκανε ο Αστυνομικός Διευθυντής, σημαίνει πως κάτι του προτάθηκε από εσάς. Πείτε μας λοιπόν, σε τι «έδωσε τη σύμφωνη γνώμη του» ο Αστυνομικός Διευθυντής; Να μη μείνουν έξω από το κλειστό φίλαθλοι και των δύο ομάδων, όπως αναφέρετε; Καινούργιο στοιχείο αυτό, βγαλμένο από την… καλπάζουσα φαντασία σας και την αγωνία σας να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Υπήρχαν και οπαδοί του Παναθηναϊκού χωρίς εισιτήρια έξω από το γήπεδο; Κι εμείς δεν γνωρίζαμε τίποτα;

Δεν πείθετε κανέναν κύριοι…

Κι ας πούμε ότι δεν φέρετε καμία ευθύνη και σας αδικήσαμε. Για διαφωτίστε μας, σας παρακαλούμε. Στο τσάρτερ που εσείς ναυλώσατε και είχατε την πλήρη ευθύνη του ποιος θα μπει σε αυτό και ήσασταν τόσο αυστηροί για το ποιόν των επιβατών, ποιοι ήταν οι δύο συνοδοί του προέδρου του Ολυμπιακού και ποια η σχέση τους με την ομάδα;

Λοιπόν, εσείς αμαυρώνετε την εικόνα του ευγενούς αθλήματος του βόλεϊ, επιτρέποντας και κάνοντας τα στραβά μάτια σε αμφιλεγόμενες πρακτικές άλλων αθλημάτων και καταπατώντας τους όρους της ισονομίας.

Τέλος πάντων, αν θεωρείτε ότι προάγετε το άθλημα διοργανώνοντας Final Four με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ σε γήπεδα 350 θέσεων, σας αφήνουμε στην κρίση του κόσμου».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016, 19:02