«Ίδια εικόνα με Λάρισα!»


Δημοσιεύθηκε: 24 Μαρτίου 2016

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος έθεσε τον στόχο για το ματς του Κισσαμικού με τον Παναιγιάλειο.

Στο kissamikos.gr μίλησε ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Σπύρος Μπαξεβάνος, για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο.

Το σχόλιο του προπονητή του Κισσαμικού για το ματς: «Εμείς θέλουμε να δείξουμε την ίδια εικόνα που παρουσιάσαμε στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Δεν πρέπει να μείνουμε εκεί, έχουμε πει ότι πρέπει να βρίσκουμε κάθε φορά κίνητρο. Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι από το προηγούμενο. Η καλή εικόνα υπάρχει, θα πρέπει όμως να συνοδευτεί και με βαθμούς. Αυτή την εικόνα που δείξαμε στη Λάρισα θέλουμε να δείξουμε και στην έδρα μας και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Χωρίς Σταθάκη και Μάνιας

Χωρίς τον τραυματία Σταθάκη και τον τιμωρημένο Μάνιας καταστρώνει τα πλάνα του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης δόθηκε έμφαση σε ασκήσεις τακτικής, ενώ για το τέλος του προγράμματος υπήρχε ελεύθερο παιχνίδι.

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Περισσότερα Εδω