Ήττα για Πύρασο στη Νεοκαισάρεια, 3-1 από τον Αχιλλέα

Ήττα για Πύρασο στη Νεοκαισάρεια, 3-1 από τον Αχιλλέα

Ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου ηττήθηκε 3-1 από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Το παιχνίδι διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Νεοκαισάρειας για την 22η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, αν και δεν μπήκε δυνατά από την αρχή, όμως στο δεύτερο μέρος του αγώνα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα και να πάρουν τους βαθμούς της νίκης.

Μόλις στο 2΄ ο Αχιλλέας κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Νάκα. Τριάντα λεπτά αργότερα, οι αγχιαλίτες έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με κοντινή προβολή του Καραγιώργου από κεφαλιά-πάσα του Μαλακασιώτη. Στο 70΄ ο Νάκας έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του και πάλι με κοντινή προβολή, ενώ δέκα λεπτά πριν από τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης, ο Ζαχαράκης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πύρασος, παρά το τελικό 3-1, δημιούργησε πολλές φάσεις με τους Βαγγελάκο, Μαλακασιώτη, Αναστασίου, Μυργιώτη και Τσιουρέλη, οι οποίες δεν είχαν την κατάληξη, που θα ήθελαν οι ίδιοι, ενώ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης είχε και την κατοχή της μπάλας με το μέρος του. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού συγκαταλέγεται η αποβολή του Ζαχαράκη με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Σκόρερ: 2΄, 70΄ Νάκας, 80΄ Ζαχαράκης – 32΄ Καραγιώργος
Διαιτητής: Δραγάτης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Συμεωνίδης, Σιανίδης (Μακεδονίας)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Βασιλειάδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Τσαγγαράκης, Τασίδης, Καρατζάογλου, Ζαχαράκης, Παναγιωτίδης, Κωστόπουλος (58΄ Κοτσιαρίδης), Νάκας (79΄ Ηλιάδης), Μανίκας (88΄ Χατζηκωνσταντίνου).
ΠΥΡΑΣΟΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ: Χαλάτσης, Γενιτσαρίδης (83΄ Βαλωτής), Κοντοβάς, Καραγεώργος, Κοτζαθανάσης (80΄ Πλασταράς), Μαλακασιώτης (70΄ Βουρδάκης), Στεφανής, Βαγγελάκος, Τσιουρέλης, Μυργιώτης, Αναστασίου.

Δημήτρης Μπιτολάς