Έρχεται κλιμάκιο της FIFA για το Κύπελλο ΕλλάδαςEντός των προσεχών ημερών αναμένονται στην Ελλάδα οι άνθρωποι της FIFA προκειμένου να πιέσουν για την επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η απόφαση του Σταύρου Κοντονή για ματαίωση του δεύτερου τη τάξει εγχώριου ποδοσφαιρικού θεσμού μόνο θετικά δεν ήχησε στα αυτιά των διοικούντων την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου,.

Έτσι στη FIFA αποφάσισαν να στείλουν κλιμάκιο στην Αθήνα, ώστε να πιέσει για την άμεση επανέναρξη της διοργάνωσης το συντομότερο δυνατό.

Αυτό κοινοποίησαν οι άνθρωποι της παγκόσμιας ομοσπονδίας με σχετική επιστολή τους προς την ΕΠΟ, χωρίς να αφήνουν περιθώρια για παρεκκλίσεις από αυτή την επιλογή και ξεκαθαρίζοντας την απόφαση τους. Παράλληλα ενημέρωσαν πως το κλιμάκιο της ομοσπονδίας θα συναντηθεί με τον Σταύρο Κοντονή, ώστε να κοινοποιηθούν και σε εκείνον οι συνέπειες σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί με το τελεσίγραφο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που δεν αρθεί η απόφαση ματαίωσης του Κυπέλλου θα υπάρξουν σοβαρές κυρώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016, 15:04