Ένοχος ο ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχλησηΈνοχος κρίθηκε ο Ανταμ Τζόνσον για την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης σε ανήλικη κοπέλα και κινδυνεύει με φυλάκιση έως και 10 ετών.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Σάντερλαντ, ο οποίος παραδέχθηκε πως φίλησε στο στόμα και έβαλε το χέρι του σε απόκρυφα σημεία της κοπέλας, κρίθηκε αθώος για την κατηγορία της σεξουαλικής πράξης, όχι όμως και γι’ αυτή της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο Τζόνσον άκουσε τον δικαστή να του λέει χαρακτηριστικά: «Να αποχαιρετήσεις την κόρη σου στο τέλος του Μαρτίου. Θα κάνεις αρκετό καιρό να την ξαναδείς», με τον Τζόνσον να σκύβει το κεφάλι και να παραμένει αμίλητος.

Η έρευνα για τις πράξεις του Τζόνσον είχε ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2015, όταν υπήρξε σχετική καταγγελία, και είχε συλληφθεί τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς.

Δίπλα του στεκόταν η πρώην σύζυγός του, η οποία από την αρχή της δίκης βρισκόταν στο πλευρό του, ενώ ο παίκτης θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι τα τέλη του μήνα, οπότε και θα του ανακοινωθεί η ποινή. Η σπουδαία καριέρα του έληξε άδοξα, ενώ ο δικαστής θα αποφασίσει το μέγεθος της ποινής, το οποίο δεν αποκλείεται να φτάσει και τα 10 χρόνια.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016, 11:20