Έμεινε η αξιοπρέπεια


Δημοσιεύθηκε: 26 Μαρτίου 2016

Οι ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία εξανεμίστηκαν μετά την ήττα στη Ζάκυνθο.

Θεωρητικά ο Βύζας Μεγάρων παραμένει «ζωντανός», ωστόσο πολύ δύσκολα θα προλάβει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, ενώ απομένουν μόλις 6 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο. Άλλωστε, η απόσταση των 5 βαθμών από τις θέσεις της σωτηρίας, σε συνάρτηση με το γεγονός ότι ενδιάμεσα βρίσκεται κι άλλη ομάδα, δυσχεραίνει αρκετά το έργο του.

Το κίνητρο που παραμένει αδιαπραγμάτευτο για τους «κιτρινόμαυρους» είναι η αξιοπρέπεια, για την οποία θα παίξουν μέχρι το φινάλε, αρχής γενομένης από το αυριανό (27/3) ματς με τον ΑΟ Χαλκίδας. Στα Μέγαρα γνωρίζουν ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, ξεκαθαρίζουν όμως ότι δεν πρόκειται να παρατήσουν την προσπάθεια.

Αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι, ο Τάκης Χριστόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του νεαρού μέσου Χρήστου Ρόγκα που συμπλήρωσε κάρτες κόντρα στον ΑΟ Λεβάντε, αλλά και του κεντρικού αμυντικού Πέτρου Βουρνάζου, ο οποίος αποβλήθηκε.

Πηγή: pamebala

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισότερα Εδώ