«Έλεος κύριοι της Σπάρτης»!


Δημοσιεύθηκε: 29 Μαρτίου 2016

Αιχμές κατά της Σπάρτης άφησε ο αντιπρόεδρος του Παναργειακού, Κώστας Κιμουλιάτης.

Με δήλωσή του αναφέρε συγκεκριμένα στους Λάκωνες για τους οποίους τονίσει πως «παρακολουθουμε την συστηματική προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας της Σπάρτης να παρουσιαζονται ως θύματα ενός παρασκηνιακου πολέμου.. Έλεος κύριοι».

Αναλυτικά η δήλωση:

Η ομάδα μας βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς. Με οργή και αγανάκτηση πλέον παρακολουθουμε την συστηματική προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας της Σπάρτης να παρουσιαζονται ως θύματα ενός παρασκηνιακου πολέμου.. Έλεος κύριοι. Μη μας περνάτε για χαζους.. Έχετε ευνοηθει συστηματικά και απροκαλυπτα φέτος σε πολλά παιχνίδια, έχετε δημιουργήσει επεισόδια εναντίον πολλών ομάδων, και τολματε και μιλάτε για την πρώτη ουσιαστικά τιμωρία σας.. Όσο για αυτούς που έχουν ήδη ανακηρυξει πρωταθλητή, τους συνιστώ υπομονή.. Το πρωτάθλημα θα παιχτεί την τελευταία αγωνιστική στο αργος.. Και ο καλύτερος ας το πάρει.. Συμπληρωνουμε φέτος 90 χρόνια ενδοξης ιστορίας, και θέλουμε να το γιορτάσουμε με τον τίτλο του πρωταθλητή… Θα πολεμησουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.. Συστρατευση μέχρι τέλους..

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισότερα Εδώ