«Έδεσε» με νέο συμβόλαιο τον Περιστερίδη ο ΠΑΣO Κώστας Περιστερίδης ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΣ Γιάννινα έως το καλοκαίρι του 2018, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ της Ηπείρου. Ο Χανιώτης τερματοφύλακας πήρε θεση βασικού μετά την αποχώρηση του Βελλίδη για τον ΠΑΟΚ και με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή αλλά και των ανθρώπων της διοίκησης. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

«H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας με τον τερματοφύλακα της ομάδας Κώστα Περιστερίδη μέχρι τις 30/06/2018. Ο ίδιος μετά την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τα εξής:

Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα μου. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ. Ο ΠΑΣ είναι οικογένεια και όλοι με έχουν βοηθήσει από την πρώτη μέρα μου εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο, τους προπονητές μου και ιδιαίτερα τον κ. Τσελιόπουλο με τον οποίο δουλεύω καθημερινά και όλους τους συμπαίχτες μου. Εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια, να πάμε την ομάδα ακόμη πιο ψηλά και να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο του ΠΑΣ.»


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016, 15:52