Άλλαξε μέρα το ΑΟΧ-ΑΟΤ!


Δημοσιεύθηκε: 30 Μαρτίου 2016

Έπειτα από αίτημα της Αστυνομίας Χανίων. Προβλήματα στην προετοιμασία των Τρικάλων.

Για την Κυριακή 10 Απριλίου είχε προγραμματιστεί το παιχνίδι ΑΟ Χανιά – Τρίκαλα στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League. Ωστόσο, έπειτα από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε ότι αυτός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 11/04.

Αναλυτικά: «Μετά από έγγραφο αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής ημέρας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 11-04-2016 αντί την Κυριακή 10-04-2016 που αρχικά είχε προγραμματισθεί».

Σε ότι αφορά την προετοιμασία της ομάδας, στις προπονήσεις επέστρεψαν το πρωί της Τετάρτης οι παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα έπειτα από το ρεπό της Τρίτης. Το πρόγραμμα των «κυανέρυθρων» περιλάμβανε ασκήσεις γενικής ενδυνάμωσης και αερόβιες ασκήσεις με μπάλα και χωρίς.

Ο Μουμίν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Αρσενίεβιτς, σε αντίθεση με τους Κοντοδήμο, Λαμπάκη οι οποίοι δεν προπονήθηκαν καθόλου και μέσα στην ημέρα αναμένονται τα αποτελέσματα από τη μαγνητική που υποβλήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης. Η επόμενη προπόνηση έχει οριστεί για την Πέμπτη στις 11:00 στο Λογγάκι.

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Περισσότερα Εδω