«Άδειασε» Ρέλλα και ο Αποστολόπουλος!


Δημοσιεύθηκε: 31 Μαρτίου 2016

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον εκπρόσωπο των επιχειρηματιών. «Μου ζήτησαν δανεικά για να πάει η ομάδα στη Κρήτη» ανέφερε μεταξύ άλλων! Aνέβηκαν οι τόνοι στο Δ.Σ.

Στο Ράδιο «Αιγιάλεια» φιλοξενήθηκε ο Παύλος Αποστολόπουλος. Ο εκπρόσωπος των επιχειρηματιών που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον να πάρουν τον Παναιγιάλειο έκανε σημαντικές αποκαλύψεις, όσον αφορά στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, επαναλαμβάνοντας τους λόγους που οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο».

«Δεν είχα καμία πρόθεση να βγω να μιλήσω, αλλά μετά τα όσα ανέφερε στην ανακοίνωση του ο Κ. Ρέλλας, οφείλω να το κάνω για να αποκαταστήσω το όνομα μου και να βάλω ορισμένα πράγματα στη θέση τους.

Καταρχήν, πρέπει να αναφέρω ότι ο Παναιγιάλειος είναι ένα ιστορικό επαγγελματικό σωματείο με ερασιτεχνική διοίκηση.

Εξ αρχής ο κ. Ρέλλας έκρυβε πράγματα. Ακόμα και το πρώτο ραντεβού μας ήθελε να το κάνουμε στην Ακράτα κάτι το οποίο αρνηθήκαμε. Συνήθως τέτοια ραντεβού δεν γίνονται στα κρυφά, αλλά σε ξενοδοχεία της πόλης. Ο κ. Ρέλλας μας πήγε στα Σελιανίτικα. Ήταν αρχικά μόνος του, μας μετέφερε τις οικονομικές του απαιτήσεις (σ.σ. τις 120 χιλιάδες ευρώ) και κατόπιν ήρθε ο κ. Κουτρόπουλος.

Τα οικονομικά στοιχεία που μας έδωσε ήταν γραμμένα σε ένα χαρτί. Μεταβίβαση ΠΑΕ με… μπακαλόχαρτα δεν μπορεί να γίνει και να προχωρήσει.

 Εμεις δεν ήρθαμε στο Αίγιο σαν Άραβες ή σαν μεγιστάνες. Και μεγιστάνας που ήρθε στο Αίγιο, απατεώνα τον έβγαλαν. Τα νούμερα που παρουσίασε αρχικά δεν είχαν καμία σχέση με τα πραγματικά. Νούμερα δεν μπορώ να πω γιατί δεσμεύομαι. Αλλά οι… πέντε δραχμές έγιναν… 10»!

Για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναιγιάλειος:

«Το καλοκαίρι μπήκαν κάποια χρήματα στην ομάδα και δεν έχουν πληρωθεί ούτε οι περσινές οφειλές σε ποδοσφαιριστές, το ξενοδοχείο του καλοκαιριού στα Καλάβρυτα και ο ρουχισμός».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι…«Μου ζήτησαν δανεικά για να πάει η ομάδα στη Κρήτη για να παίξει με τον Κισσαμικό. Αυτοί λοιπόν που με πήραν τηλέφωνο για να ζητήσουν δανεικά, μιλάνε για σοβαρότητα;».

Για το ότι ο Ρέλλας τον «χρεώνει» ότι δεν έκανε αντιπρόταση:

«Εξ αρχής ξεκαθάρισα στον κ. Ρέλλα ότι τις 120 χιλιάδες ευρώ που ζητάει ο ίδιος δεν πρόκειται να τα δώσουμε. Πως να γίνει αντιπρόταση, όταν στα επίσημα έγγραφα που μας έστειλε το πρώτο που αξίωνε ήταν τα 120 χιλιάρικα.

Κλείνοντας ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα του Παναιγιαλείου, αφήνοντας αιχμές για τον μεγαλομέτοχο, λέγοντας:

«Εύχομαι στον Παναιγιάλειο να βρει καλύτερη διοίκηση που θα κοιτάει το καλό της ομάδας και όχι το προσωπικό της συμφέρον. Συγχαρητήρια στους παίκτες που έσωσαν μόνοι τους την ομάδα».

 

Ένταση στο Δ.Σ.

Λίγο μετά τις αποκαλύψεις Αποστολόπουλου, στα γραφεία της ΠΑΕ πραγματοποιήθηκε εκτακτο Δ.Σ. για την επόμενη μέρα.

Ο Αντώνης Ρέλλας έγινε αποδέκτης επικριτικών σχολίων, αφού αρκετοί τον «χρέωσαν» το… ναυάγιο, κατηγορώντας τον ότι αν και αρχικά είχε δηλώσει ότι θα παραχωρήσει τις μετοχές σε όποιον αναλάβει τα χρέη, άλλαξε γραμμή, αξιώνοντας χρήματα τελικά για να τις παραχωρήσει.

Ο μεγαλομέτοχος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα,  ρίχνοντας αλλού τις ευθύνες… «Φταίνε και οι δημοσιογράφοι γι αυτό που έγινε».

 

Πήρε λεφτά, κλείνει «τρύπες»

Τα χρήματα από την διοργανώτρια πιστώθηκαν στην ΠΑΕ από την Δευτέρα και σήμερα αναμένεται να δοθεί ένα ποσό στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αρχικά καλύφθηκαν κάποιες υποχρεώσεις για να μπορέσει η ομάδα να τυπώσει εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Αγροτικό, αλλά και κάποιες οφειλές προς τρίτους.

 

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Περισσότερα Εδω